Ζούμε τη μαγεία των βουνών!

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

4η ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΗ - ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αντιγράφουμε από το facebook...

Ο Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης σας προσκαλεί στην 4η αναρριχητική-ορειβατική συνάντηση στην Πύλη Τρικάλων, η οποία έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στις 10-13 Ιουνίου.. Στα πλαίσια της εκδήλωσης συγκεκριμένα ,πραγματοποιούνται 2 αναβάσεις σε διαδρομές των γύρω βουνών , ελεύθερη αναρρίχηση στα πεδία της περιοχής, διαγωνισμός Boulder σε τεχνητή πίστα του συλλόγου, η οποία θα στηθεί στην κεντρική πλατεία της Πύλης. Επίσης θα πραγματοποιηθούν και άλλες δραστηριότητες, όπως flying fox κτλπ, για τους μικρούς μας φίλους κατα τη διάρκεια των αγώνων. Οι συμμετέχοντες, αθλητές και μη θα διαμένουν προαιρετικά σε camping που θα στηθεί για τις ανάγκες του φεστιβάλ στην παραποτάμια περιοχή της Πύλης (όπου και θα προσφέρουμε δωρεάν πρωινό) δίπλα στο αναψυκτήριο Νερόμυλος, ή στα ξενοδοχεία της Πύλης σε προνομιακή τιμή (15€ κατα άτομο) κατόπιν συνενόησης με τους υπευθύνους.
Ο φίλος και συνορειβάτης Νίκος Κρούπης μας τιμά με την παρουσίαση του Buni Zom. Το Τριήμερο θα κλείσει με party προς τιμήν όλων στο αναψυκτήριο Νερόμυλος..Music By Nikko Z.
Στις κατηγορίες ανδρών – γυναικών μοιράζονται έπαθλα και δώρα στους πρώτους τρεις αθλητές της κάθε κατηγορίας. Επίσης δώρα και αναμνηστικά θα μοιραστούν μετά από κλήρωση για τους συμμετέχοντες στις αναβάσεις.Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο Group του συλλόγου στο Facebook : ‘ΟΠΟΠ (Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης)’
Όσοι θα θέλατε να λάβετε μέρος στους αγώνες θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως για την συμμετοχή σας στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας ή στο e-mail του συλλόγου (opoppilis@gmail.com)
(Συμβολική συμμετοχή 5€ με αναμνηστικό μπλουζάκι )

6945893316 ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ
6977425719 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου